Erik Stubberød Eielsen

Erik Stubberød Eielsen

"One of the deepest problems of contemporary life is a profound dishonesty, both with oneself and with others. People lie to themselves and one another all the time. And one of the deepest needs for the patient who seeks treatment is for an honest response".

Mens jeg studerte psykologi kom jeg over dette sitatet av psykologen Erich Fromm. Jeg synes sitatet fanger opp det jeg opplever er det viktigste med terapi: Å nærme seg noe sant. Det er dette jeg prøver å legge til rette for som terapeut. Å skape et rom som er så trygt at man ikke trenger å lyve og forstille seg, men snarere tør å tre frem sånn man er.

----

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, med fordypning i psykodynamisk terapi og med hovedpraksis fra Ullevål sykehus (Avdeling for personlighetspsykiatri). Jeg har tidligere jobbet i bedriftshelsetjenesten Medipluss, på Gaustad sykehus og på SUSS-telefonen. I tillegg holder jeg foredrag om eksistensiell psykoterapi, og for tiden tar jeg min spesialistutdanning i intensiv korttidsdynamisk terapi. Du kan lese mer om denne tilnærmingen her.